INDIVIDUELL COACHING

INDIVIDUELL COACHING

Vill du göra en riktigt vass presentation eller föredrag?

I detta exklusiva erbjudande får du all tid för dig själv. Det kan också gälla en liten grupp på några personer som tillsammans jobbar med en specifik presentation.

Här träffas vi under ett antal tillfällen. OBS.! Även möten via SKYPE  , där jag hjälper dig/er att;

Definiera presentationens syfte och essensen av det du/ni vill dela med er internt eller externt utanför företaget.
Ta fram material och berättelser för denna presentation.
Prata igenom de frågor du har över att kliva upp på en scen och möta din publik.
Med min feedback kan du/ni ev. korrigera materialet, lägga till, dra ifrån och sakta men säkert skulptera och strukturera presentationen så att den får önskad effekt och upplevelse hos din publik.
Det finns också möjlighet att skicka utkast av presentationen genom att skicka videoklipp som jag utvärderar och ger feedback på. Samma sak gäller naturligtvis för textmaterial till manus.

Vi bokar tid som passar din almanacka och träffas 45-60 minuter varje tillfälle. Antal tillfällen du vill boka kommer vi överens om. Om du kontaktar mig via ett mail först där du berättar om vad du vill ha hjälp med så återkommer jag med förslag och offert.

”For sale… Baby shoes never worn”

Denna rader innehåller en hel berättelse, i detta fall en tragedi. Det sägs att Hemingway skrivit den.

En berättelse är avgörande för all form av framgångsrik kommunikation. Om du vill lära dig en djupare förståelse av dess form och hur du kan använda den framgångsrikt i det du förmedlar muntligt eller skriftligt är denna coachning precis det du behöver. 

INDIVIDUELL konsultation

Tycker du att livet upprepar sig ibland? Att du befinner dig i en gammal tjatig låt som upprepar sina refränger och aldrig tar slut. Som ett musikstycke med repristecken efter varje notrad.

När det gäller  upprepade negativa mönster  vill vi förstås vara utan dem. Vi blir frustrerade och känner oss maktlösa. De positiva mönstren som leder oss dit vi vill är inget vi grubblar på. Vi får det vi vill ha och livet går vidare.

Du kanske är just där i livet?

Eller behöver hjälp med att göra ett avgörande livsval?

Eller känner att livet går åt fel håll?

Eller saknar riktning och engagemang överhuvudtaget?

Oavsett vad du väljer att prata om så kommer jag hjälpa dig att:

* se vilka delar i ditt liv som ger upphov till din nuvarande situation, klargöra din nuvarande verklighet och formulera vad som verkligen har betydelse i ditt liv.

* och börja skapa fler mönster som är framgångsrika och leder dig dit du vill och är i enlighet med dina djupaste värderingar

Helt enkelt en ny berättelse som du spelar huvudrollen i och som ger dig ny energi, klarhet och en stadig förankring i verkligheten inför framtiden. 

Konsultationen kan ske via SKYPE, telefon, eller i lokal som säkerställer avstånd mellan klient och terapeut ur smittorisk synpunkt.

Michel Riddez strukturell analytiker

Diplomerad och auktoriserad strukturell analytiker

Reducerat pris till arbetslösa och studerande

info@riddezkonsultation.se