INDIVIDUELL COACHING

INDIVIDUELL COACHING och MASTERCLASS

I detta exklusiva erbjudande får du all tid för dig själv. Det kan också gälla en liten grupp på några personer som tillsammans jobbar med en specifik presentation.

Här träffas vi under ett antal tillfällen. OBS. Även möten via SKYPE kan  vi komma överens om, där jag hjälper dig/er att;

Definiera presentationens syfte och essensen av det du/ni vill dela med er internt eller externt utanför företaget.
Ta fram material och berättelser för denna presentation.
Prata igenom de frågor du har över att kliva upp på en scen och möta din publik.
Med min feedback kan du/ni ev. korrigera materialet, lägga till, dra ifrån och sakta men säkert skulptera och strukturera presentationen så att den får önskad effekt och upplevelse hos din publik.
Det finns också möjlighet att skicka utkast av presentationen genom att skicka videoklipp som jag utvärderar och ger feedback på. Samma sak gäller naturligtvis för textmaterial till manus.

Vi bokar tid som passar din almanacka och träffas en timme varje tillfälle. Antal timmar du vill boka kommer vi överens om. Om du kontaktar mig via ett mail först där du berättar om vad du vill ha hjälp med så återkommer jag med förslag och offert.

Syftet är att ge dig alla verktyg och kunskaper att göra en riktigt vass presentation till nästa tillfälle och/eller ge dig detta och en annan säkerhet inför kommande situationer då du ska presentera något för en publik muntligt (och skriftligt). Helt enkelt lyfta dina presentationer/tal till en helt annan nivå. 

Om du vill ha individuell hjälp kan jag ge dig ett erbjudande som ett slags MASTERCLASS där jag ger dig feedback, filmade små korta föreläsningar i ämnet (från mina föreläsningar) , ger uppgifter och du skickar filmade inspelningar eller skrivna manustexter för presentationer/tal.  Skickar dig offert på detta upplägg när du skickar intresseanmälan.